Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, March 29, 2005

Paas weekend met "de oudjes"

Bon Pasku!!! (beetje laat maarja...)

Vrijdag zijn pap, mam en oma aangekomen op Curaçao. Ik heb overdag eerst nog lekker op Port Marie liggen bakken, zodat ik nog extra veel bruinerder zou zijn dan m'n ouders en oma. En dat is gelukt ook... check dit verschil maar eens! 's Avonds zijn samen met m'n huisgenoten nog lekker gaan uiteten bij La Plage Hook's Hut.

Zaterdag zijn we naar Cas Abou (ofwel Bon Bini Beach) gereden en hebben daar het merendeel van de dag zitten genieten van de zon. Nou ja... "de oudjes" lagen braaf in de schaduw, maar erg veel geholpen had dat niet, want 's avonds waren de rode plekken al duidelijk zichtbaar ;-) Die avond zijn we gaan eten bij El Canario, een Colombiaans eetttentje. En alweer gesmuld van allerlei lekkere dingen!

De zondag heb ik ze met rust gelaten en ben zelf naar Mambo gegaan, terwijl zij Willemstad een beetje verkend hebben en bij het zwembadje uit lagen te puffen. Na een rustig avondje Wet 'n Wild, langs de Mek gereden en op tijd naar bed gegaan, want maandag zouden we Christoffelberg gaan beklimmen.

Maandagochtend 7.00 uur opstaan... en dat terwijl ik vrij ben?! Was neit voor niets, want om 8 uur vertrokken we dus naar het Christoffelpark. Mam en Oma zijn een flinke wandeling gaan maken terwijl Feddo, Peter, Mendi, Pap en ik de berg gingen beklimmen. Het was alweer super om daar naar boven te gaan. Als een stelletje berggeitjes huppelden we vrolijk naar boven. Nou ja, soms moesten we ff uithijgen, maar dat hoort er allemaal bij. Na afloop zijn we doorgereden naar Grote Knip en hebben daar liggen genieten van het heerlijke weer. En je raadt het al: 's avonds weer gaan uiteten! Deze keer met ons viertjes bij De Gouverneur. Goed gegeten met uitzicht op een grote tanker die de haven van Willemstad binnen werd gesleept... wat wil je nog meer?

Foto's van dit alles zijn wederom hier te checken!

Minder leuk nieuws is dat het vanavond de laatste avond van Feddo op Curaçao is! Morgen vertrekt deze gast weer naar Nederland en laat ie ons helemaal alleen achter... Dan moeten we er vanaaf nog maar een leuk feestje van maken!

Tot snel weer allemaal!!!

2 comments:

Anonymous said...

Fijn om te lezen dat het goed gaat met "onze oudjes". Hoop wel dat ze af en toe uit de schaduw komen, want dat wit deed pijn aan mijn ogen!
Doe ze de groeten van de Batta Schneemann Combinatie.

Anonymous said...

Fijn om te lezen dat het goed gaat met "onze oudjes". Hoop wel dat ze af en toe uit de schaduw komen, want dat wit deed pijn aan mijn ogen!
Doe ze de groeten van de Batta Schneemann Combinatie.

Post a Comment