Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Wednesday, March 23, 2005

Aruba !!!

Haha...
Overheidsinstellingen op Curaçao... daar kun je dus echt helemaal niks mee! Normaal verlengen van m'n verblijfsvergunning gaat niet (of ja, niemand schijnt te weten hoe het precies moet). Maar ben er wel achter dat als ik even van de Nederlandsa Antillen af ga, dat ik bij terugkomst automatisch weer 3 maanden langer mag blijven. Precies genoeg dus!

Daarom ga ik in april lekker voor een weekend naar Aruba. Ben ik daar ook geweest en kan ik eens controleren of het echt zo relaxt en mooi is als Pieter en Imke verteld hebben. Moet nog ff precies kijken wanneer en waar ik blijf slapen, maar dat gaat helemaal goedkomen!

Toen ze vrijdagnacht m'n autoraampje ingegooid hadden, dacht ik dat ze niks meegenomen hadden... maar vanochtend kwam ik er achter dat ik nu m'n sporttas mis. Zat gelukkig niks erg waardevols in, behalve dan m'n sportschoenen. Beetje jammer allemaal... ben wel benieuwd welke choller ik binnenkort met die schoenen zie rondlopen!

Mzzls

2 comments:

Anique Pfennings said...

Heeeeej Limburger!!!

Hoe gaat ie op Curacao?? Aan al je verhalen te lezen vermaak je je in ieder geval prima!! Hier in Nederland begint het zonnetje ook weer een beetje door te komen en ja Curacao lijkt heeeeeeel lang geleden!!! Geniet ervan en wie weet zien we ons nog eens in Limburg!! Veel plezier met je ouders en vergeet ze niet, haha!!

Kus, Anique (uit Sittard)

Ruudje said...

Alles gaat nog steeds lekker hiero! Weet nu ook wanneer ik terugkom en dat is (gelukkig) nog lang niet ;-)

Jullie zijn ook veel te kort gebleven! Denk dat jullie het ook nog wel een paar weekjes langer uitgehouden zouden hebben!

Groetjes van mij

Post a Comment