Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, March 08, 2005

Digitale Hoogstraat

[updated @ 14.00 Curaçao time]
Soooww hey...
Gisteren hebben we met behulp van 6 laptops, 2 usb sticks en een stuk of 5 digitale camera's alle foto's met elkaar uitgewisseld. Gevolg: een verzameling van meer dan 300 foto's die ik weer fijn kan gaan uitpluizen. Helaas voor jullie, daar heb ik nu nog ff geen zin in! Maar dat komt vast nog wel ;-) Tussendoor hebben we het restant hamburgers en kipspiezen van de BBQ van zaterdag naar binnen gewerkt en gewacht tot Marieke MIJN appartementje leeggehaald had...

Ja... MIJN appartementje want sinds 1 maart betaal ik de huur en was het wachten op de switch. Geloof dat Marieke daar nog niet al teveel zin in had en bleef het maar uitstellen. Na een paar telefoontjes toch besloten gisteren te verhuizen en nu woon ik dus in een appartementje naast Feddo, Joost, Manon en Mendi. Heel relaxt daaro... kunnen gewoon bij elkaar binnenwandelen, beetje kletsen, hangen, eten, biertje (ofzo) drinken, filmpje kijken enz. Vooral dat samen eten gaat me wel bevallen want dat miste ik wel op Pietermaai. Moet zeggen dat het me nog tegenviel hoeveel "troep" ik verzameld heb sinds ik hier ben... Dat krijg ik dus never-nooit-niet in één koffer als ik straks terug ga naar NL. Dus pap, mam & oma: niet teveel meenemen :-)

Foto's van m'n nieuwe crib en waarschijnlijk ook wel een paar van die 300 nieuwe probeer ik morgen online te krijgen. Mocht iemand zin hebben om ze voor me te uploaden dan hoor ik dat wel... ;-)
Voor nu maak ik me er lekker makkelijk vanaf en verwijs jullie gewoon ff door naar de site van Manon. Daar staan al heel wat leuke fotootjes op!
Update: na het commentaar van dat boerke uut Mares toch maar wat foto's online gezet... Check them out!!!

More news will follow soon! Greetzzz,
Ruudje

2 comments:

Anonymous said...

As usual gewoon weer een lamme flikker he Batta!!

Dan pas je mooi je tekst aan, maak je in zin 2 nog een fout, je mist het woordje "in" namelijk!

Anyway, top dat je nu zo relaxt dichtbij Manon ed woont, maakt alles een stuk geswelliger.

Enjoy all the good stories!!

Mzzl

Boer uut Mares

Ruudje said...

Als ik jou toch niet had....

ikke moeilijk zoeken in zin 2... staat die fout een hele zin verder! Volgende keer wel iets duidelijker Mike, anders snapt deze lamme flikker het niet ;-)

Latersss

:-)

Post a Comment