Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Friday, December 31, 2004

Felis Anja Nobo

(ofwel: Happy NewYear)

Afgelopen dagen al verschillende vuurwerkshows gezien. Ze vinden het hier vooral leuk om van die grote matten met knallers af te steken. Die dingen noemen ze hier "Pagara's" en het is echt een vaste gewoonte voor alle bedrijven om zo'n ding in de dagen voor en op 31 december af te steken. En dat gaat natuurlijk altijd samen met een goed feestje. De Pagara van KPMG is vandaag van 12 tot 17 en er worden dan rond 16 uur 2 keer een 2 miljoenklapper afgestoken!
Het vuurwerk is hier trouwens wel heftig! Alles wat in Belgie nog verboden is, wordt hier nog verkocht... en dan niet vanuit streng beveiligde locaties zoals in Nederland, maar gewoon vanuit containers die ze ergens langs de weg neerzetten!

Mijn planning voor vandaag is als volgt: Werken tot 12 uur, dan aansluitend het Pagara feestje van KPMG. Vervolgens met Egon, Jos en de rest rondrijden langs allemaal andere Pagara's tot een uur of 10 's avonds. Dan gaan we lekker uitrusten en toasten op het nieuwe jaar en rond een uur of 1 gaan we beginnen met een kroegentocht. Dan rijden we door naar Westpunt, waar we onze nieuwjaarsduik gaan houden en crashen dan op het strand! Zaterdag lekker BBQen en nog meer strandhangen! Wat is het leven toch slecht hier... ;o)

Goeie jaarwisseling voor jullie allemaal en tot 2005 !!!

1 comment:

Jaimy said...

Klinkt allemaal lekker veilig enzo.....
nou maar hopen datje met alle lichaamsdelen nog intact weer terug komt naar Nederland.....zal wel goed komen :)

Post a Comment