Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, December 07, 2004

FOTO'S !!!!!

Jaja, het is zover!
De eerste foto's staan eindelijk online. Dankzij wat hulp van oompje Leon en Jaimy zijn mijn foto's vanaf nu HIER te bewonderen. Als er nieuwe foto's bij komen zal ik dit laten weten via een nieuwe log. De link naar de foto pagina staat ook aan de linkerkant van deze pagina onder het toepasselijke kopje: Foto's !!!

Check vooral de verschillen tussen mijn oude en nieuwe kamer en tussen de werkplekken bij Green Island en KPMG. Volgens mij zijn we het er dan wel over eens dat ik er niet op achteruit gegaan ben :-)

Schaam jullie vooral niet om berichtjes achter te laten in de comments. Ik vind het heel erg leuk om te weten wat jullie van de foto's vinden!
En ik weet dat de datums op de plattegrondjes niet kloppen, maar veranderen doe ik ze lekker niet meer ;-)

Greetingzzz

4 comments:

Jaimy said...

Die eerste kamer zag er geweldig uit.........de tweede zelfs nog beter.....en nu je daar bij dat kpmg zit wordt er volgens mij helemaal niks meer gedaan !!!!!!

de hele dag chatten en kantelen

tsss wou dat ik er zat

Tienes said...

Nu ik de foto's heb gezien krijg ik helemaal zin om naar je toe te komen en het met eigen ogen te zien......
Liefs Tienes....xxxxx

paul b said...

He Ruud,

Ziet er wel relaxed uit allemaal. Bent er volgens mij toch wel een beetje op vooruit gegaan als ik dat zo zie. Van hok naar kasteel, beetje overdreven maar toch.
Vooral dat borrelen met vrouwelijke collega's zal je wel goed af gaan! Maar denk d'r om he. Lijkt me heel chique daar als ik de foto's zo bekijk, vooral dat chilplekje in het hotel zag er zeker niet verkeerd uit.
Zitten er trouwens veel nederlanders daar voor stage e.d.? Krijg toch de indruk dat je niet slecht terecht bent gekomen daar.

Maak veel lol en ik laat nog wel wat horen

gr paul

Ruudje said...

Er zitten hier zeker wel veel Nederlanders! Er zijn echt superveel stageplaatsen op het eiland. De lokale bedrijven maken maar wat graag misbruik van die goedkope stagaires. Maakt het nauurlijk wel extra leuk om op stap te gaan ;o)

Wat huisje betreft... ik ben er helemaal blij mee. Iedereen die er tot nu toe geweest is, is in elk geval hartstikke jaloers. Vooral ook het feit dat ik een eigen douche heb met koud EN warm water is zeer relaxt. De meeste huizen hier hebben namelijk alleen maar 'koud' water. Nu is dat wel te doen, maar 's morgens ff een lekker warme is toch wel fijn!

Zal er binnenkort nog wat foto's bijzetten.

Ayo!!!

Post a Comment