Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, December 20, 2004

Weekend Rapport

Hoi allemaal! Goed weekend gehad?
Ik in elk geval wel. Veel feestjes en veel (te veel) drank…

Vrijdagmiddag kreeg een telefoontje van de HR afdeling met de mededeling dat ik m'n cheque kan komen ophalen. Ik had geen idee waar ze het over had, maar het blijkt dus dat je geld hier niet wordt overgemaakt, maar dat je een cheque krijgt. Snel gaan ophalen dus, want was wel benieuwd hoe dat ding eruit ziet. Tien minuutjes later had ik dus mijn allereerste, eigen cheque in handen :-)
's Middags konden we ook nog ons kerstpakket gaan ophalen. Dat bestond uit een dienblad met daarop een fles whiskey, een fles Poncho Caribe, nootjes, koekjes, toastjes en een chocolade taartje. Daarnaast kreeg ik nog een (bevroren) schouderham van 3kg èn een hele mooie kalender met schilderingen van Curaçao. Lekker pakketje dus!

Na mezelf 's avonds in m'n ‘scarlet outfit’ gestopt te hebben was ik klaar om te gaan feesten. Het diner was heerlijk, maar het feest erna viel een beetje tegen. Er was een salsa/merengue band die leuke muziek maakte, maar als je die dansen niet kent sta je de hele avond naast de dansvloer ipv erop… Gelukkig waren er nog meer (Nederlandse) collega's die net zo goed kunnen dansen als ik, dus vermaakt heb ik me toch wel! Rond 1 uur ben ik met Ricardo en z'n neef nog gaan stappen. Eerst naar club Zen, waar het lekker druk was en toen door naar club K-OZ. Daar was deze avond dus echt helemaal niets te doen, maar Ricardo kent daar de eigenaar en barman. Rond 5 uur gingen we daar weg, na volgegoten te zijn door de eigenaar met Bright en shotjes Koetjes... op rekening van hem natuurlijk! Thuisgekomen bleek dat die vent me ook nog een gratis membership card van z'n club had gegeven. Kan ik de rest van m'n tijd hier toch weer gratis naar de feestjes daar.

Zaterdag lekker gehangen en 's avonds naar de housewarming party van Jos en toen door naar Mambo. We waren weer rond 5 uur thuis en ben toen maar bij Jos in huis blijven slapen. Zondag naar het Baya strand gegaan en nog paar biertjes gedronken bij Wet & Wild 's avonds, maar ik lag lekker om 22 uur in mijn bedje! Ik was doodop...

Alle plaatjes samen zijn natuurlijk weer op de fotopagina te vinden!


1 comment:

Jaimy said...

kan me niet geheel aan de indruk ontrekken dat die antiliaanse gasten best wel veel drinken......die nederlandse bezoekers trouwens ook :))

als je maar lol hebt....en ik maar tentamens maken :((((

Post a Comment