Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, December 16, 2004

Christmas Party @ The Marriott

Vrijdag is de grote Kerst-Party van KPMG!!! Moet ieder jaar echt heel erg mooi zijn, want er schijnt vooral op niets bezuinigd te worden. Het is een diner om 20 uur met aansluitend een feestavond tot 2 uur in het Marriott Hotel. Leuke uitnodigingen gekregen en alles, blijkt dat er een dresscode is: Scarlet Elegance. What the f**k houdt dat nou weer in..? Kort samengevat: zo sjiek mogelijk met ergens 'a touch of scarlet red'… Laat ik zo’n outfit nou net niet in m’n koffer gestopt hebben.

Gister dus maar eens gaan rondkijken in de stad en bij Angelo ('n herenzaak hier) een mooi donkerrood hemd gekocht met een egaal zwarte stropdas. Moet zeggen dat het er toch wel strak uitziet! Ik mis eigenlijk alleen m'n pak nog, maar dat moeten ze me maar vergeven ;-)

Ik mag trouwens ook een partner meenemen, maarja… die van mij zit nog (ff) in dat koude kikkerlandje :-( Misschien dat een van mijn huisgenootjes nog meegaat, want het is toch een avondje gratis eten en drinken. Ik ben benieuwd, maar het foto toestel gaat in elk geval mee.

Mocht iemand nog de neiging voelen mij te willen smsen, dan kan dat helemaal gratis via: hepa.an Mijn nummer is: 5275146

Ayo !!!

2 comments:

Ruud Batta said...

Hey Renato!!!
Alles goed daar in Mestreech? Hoe staat het met jouw buitenland-plannen; wordt het Italie of ga je toch maar ergens anders naartoe?

Hier gaat idd alles steeds beter! Nog ergens een autootje regelen en dan is het helemaal compleet. En dat feestje (morgenavond trouwens...) gaat helemaal goed komen. Er is gratis eten en drank, dus wat kan er nou mis gaan ;o)

Spreek je snel weer!
Greetzzz

Ruud Batta said...

Hey Paultje,

Die bril heb ik ongeveer anderhalf jaar ofzo. Maar ik loop wel al ongeveer 6 jaar jaar met lenzen rond hoor... Is maar goed ook, want anders zou ik helemaal niks zien ;o)
Kerst hier is wel heel grappig. Gewoon met 30 graden ipv sneeuw en vies weer! lol

Post a Comment