Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Friday, November 17, 2006

Rondhobbelen

Take it easy...

Gister maar weer eens naar de doc geweest. Hij vond dat de wond er goed uitzag, maar volgens hem was ik nog teveel aan het lopen. Ik vind dat ik eigenlijk veel te weinig loop en dan krijg je ook nog zoiets te horen. Een tijdje niks doen is wel relaxt, maar nu wil ik wel weer eens een lekkere wandeling door de stad ofzo kunnen maken :-(

Gelukkig heeft hij ons een soort van verbanddoos meegegeven, zodat ik het zelf kan verbinden en niet iedere keer terug hoef naar het ziekenhuis. Heel mooi stalen doosje met verbandjes, gaasjes en desinfecterend spul; iets dat Chinezen nooit mee zouden krijgen, maarja ik ben dan ook een "waiguo ren" (buitenlander)... Hij verwacht dat eind volgende week de hechtingen eruit kunnen. Mijn plan is dan ook om volgende week vrijdag of zondag een vlucht naar Laos te pakken en verder te gaan met mijn reisje.

Het leuke van hier vastzitten is dat de mensen heel erg aardig zijn. Ben gewoon een onderdeel van hun groep geworden en doe zoveel mogelijk met ze mee. Volgende week is Thanksgiving en dat is voor al die Amerikanen echt een happening. Ik mag mee, maar moet wel een echt Hollands gerecht meenemen. Was aan boerenkool met worst aan het denken, maar ze hebben zowel de boerenkool als de worst hier niet... Enige wat ik kan bedenken en de ingredienten voor kan vinden is wortelstampot. Iemand hier nog een extra lekker recept voor? Of misschien een ander goed idee??? Alles is welkom.

Laterzzz,
Ruud

2 comments:

Inge said...

Liefje,

Nog een weekje rustig aan en dan kun je verder met je trip! Dan Nog ruim zeven weken en kunnen we lekker SAMEN (!) reizen! Ik wil je heel snel gewoon weer lekker kunnen knuffelen! Luister maar even goed naar de dokter, voordat je straks weer problemen hebt met je voetje.

Ik hou van u!

Dikke poen!

Anonymous said...

He Ruudje,
Duurde effe maar eindelijk je blog gelezen. Leuk om een fotootje van ons avondje uit tegen te komen. Jammer dat je nog steeds last van je voet hebt. Hoop dat je snel weer rond kunt rennen.
Ben inmiddels via Yichang (leuke vriendelijke Chinezen), Shanghai (heerlijk streetfood), Auckland (lekker relaxt vergeleken met enorme Chinese steden), National Park (leuke hike gedaan) in Wellington aangekomen. Ook gezellige stad. Alleen regent het al een paar dagen! Ga morgen naar Zuid eiland.
Take care!
Tjebco

Post a Comment