Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Friday, November 10, 2006

Heel erg jammer!!!

Auw...

Hele middag in het ziekenhuis doorgebracht en dankzij de drie vertalers die ik bij me had erachter gekomen wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. De doktor zei dat ie de wond moest opensnijden om erachter te komen wat er precies aan de hand is. Zo gezegd, zo gedaan. Nadat ie de lokale verdoving aan had gebracht kwam de scalpel te voorschijn en na de eerste snee kwam er ook meteen een enorme lading gore pus uit. Het was veel erger dan ze in het begin verwachtten en er bleek ook nogal flink wat dood vel om de wond heen te zitten wat problemen op zou leveren met het dichthechten.

De uitkomst is dat ik nog minstens 2x terug moet om het schoon te laten maken en dat ik er ook minstens 10 dagen niet op mag staan (mag niet eens schoenen aan). Ze hebben de bactierie op kweek gezet om erachter te komen hoe ze me het beste kunnen behandelen. De plannen voor het vervolg van de reis veranderen dus een klein beetje, al weet ik nog niet precies hoe. Komende dagen blijf ik in ieder geval in Kunming om te herstellen en de ziekenhuisbezoekjes af te leggen. Hopelijk doet het de komende keren minder pijn dan de eerste keer, want dat was dus echt geen pretje!!!

De groeten,
Manke Nelis

2 comments:

Anonymous said...

hallo Ruudje, hierbij de groetjes van de twee oma's. We zijn in Weert op bezoek, straks gaan we lekker eten!! We hebben alles van je reis op je weblog gelezen, heel interessant. We hopen dat het snel beter zal gaan met je voet. Verder wensen we je nog een fijne reis. Groetjes van de omaatjes Fien en Jeannet. Tot ziens, kusjes!!

Tant en Noonk said...

Eve un beriechske vaan tant en noonk a.k.a. Leo Beenhakker;)

get good he jong ff puutsje ope hole in un vreemp land.
gelökkig werruk tant in ut ziekehoes en kin ze völ lui op de ierste höllup dus este vraoge höbs stèl ze NEET aon us.

Verplieg un paar daog rös is aoch neet verkierd.
Sterrekte enne lèt un bitsje op diechzelluf kinne veer doorgaon met aander dinger zoe es EHBO kursusse vollege, do it yourself sneikursus en zwachtelmaarraak vervolgopleiding.

Sterrekte Marjan en Rob

Post a Comment