Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, November 13, 2006

Dank jullie wel :-)

It's looking good!!!

Alweer een bezoekje aan de doc gebracht en alweer ziet het er beter uit dan de keer ervoor. De wond is niet meer opgezwollen en de hechtingen zitten nog mooi op hun plaats. Gewoon rustig aan blijven doen en binnen nu en 2 weken kunnen de hechtingen eruit.Ook nog bij politie langs geweest voor visumverlenging en dankzij onze goede voorbereiding was dat geen enkel probleem. Mag weer maandje langer blijven. Daarvoor wel de Chinese bureaucratie moeten dulden...
Naar de receptie van het ziekenhuis, dan een behandelingsboekje bij doctor ophalen, dan ergens anders strookje officieel papier ophalen, dat weer naar de doctor brengen om in te laten vullen, dan weer terug naar de vorige balie om het briefje te laten stempelen... lekker logisch allemaal ;-) Maar een dik uur later had ik dan toch een briefje waarop staat dat ik niet kan reizen.

Verder wil ik iedereen enorm bedanken voor alle smsjes, mailtjes en reacties. Een korte samenvatting van alles:
Stommerik, had dan ook opgelet! Maar fijn dat het nu op een goede manier opgelost wordt en dat je mensen om je heen hebt die je erbij kunnen helpen. Veel beterschap en doe rustig aan! De groeten.

Thanks,
Ruudje

3 comments:

Anonymous said...

Rudolf ,

Je bent weer lekker bezig zo te zien ;p ! Hier gaat alles rustig z'n gangetje , nix speciaals dus !
Toch wel handig om zo enig idee te krijgen wat je allemaal uit aan het vreten bent.
Have fun , enjoy en tot over een tijdje !

Groeten uit Tungelroy

sven said...

hey batta,

in iedergeval beterschap met het voetje. het eerste concour zit er op (heel rustig) nog zo eentje en dan de drukste maand van het jaar.
en jij bent daar weer eens niet bij. Schandalig...;-)

greetz sven

Inge said...

Hee Dikkertje!

Hoe is het nu? Graag gedaan voor alle lieve berichtjes de afgelopen dagen. Avec plaisir ;) Laat je snel weer even iets van je horen? I misss you!

Liefs, Ienge

Post a Comment