Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Sunday, November 12, 2006

Naald en draad

Het gat is gedicht...

Na twee redelijk pijnlijke reinigingsbeurten vandaag weer naar het ziekenhuis geweest. Volgens de doktor zag het er allemaal "goed" uit en kon er gehecht worden. Dankzij mijn trouwe vertalers verliep alles soepeltjes, ook al spreekt hij helemaal geen Engels en ik geen Chinees. Morgen nog even terug voor een laatste controle, mini-schoonmaakbeurt en een vers verbandje en dan zou alles goed moeten zijn. Hij verwacht dat de hechtingen er ongeveer twee weken in moeten blijven zitten voordat de wond dichtgegroeid is. Zolang moet ik dus nog hier blijven, want hij vind dat ik er niet teveel op mag lopen of druk op mag uitoefenen.

Dus nu maar eens kijken hoe ik verder ga reizen. Denk dat ik ga proberen om voor zondag de 26e een vlucht naar Vientienne te regelen en dan zie ik van daar wel weer verder. Alles kan en mag, ik moet alleen morgen mijn visum verlengen en ik moet de 8e januari in bangkok zijn om naar Jakarta te vliegen!

Groeten,
Me

4 comments:

Ingetje said...

Hee poepie van me! Wat heb je weer een pech. Hopelijk vinden de Chinezen het geen probleem als je nog twee weken langer blijft. Je weet 8 januari ben ik in Jakarta en dan moet jij er ook in goede gezondheid zijn;)

Nog heel effe voordat ik je weer zie! Ik hou van je!

Dikke Kus, I

Anonymous said...

Hallo Jodel jonge,

Kijk je wel een beetje uit, we willen je graag heelhuids terugzien. Mooie foto's en reisverslag.
Heel veel groetjes uit Weert.

Frank, Ellen en kids.

Anonymous said...

Ha neefje, Wat vervelend, dat sneetje. Ik kan me herinneren dat Chinese douches niet al te schoon zijn (=understatement), dus het zal wel een of andere exotische bacterie zijn daar in je voet. Maar zoals je al schreef, reizen is zeer vermoeiend en misschien is wat verplichte rust helemaal niet zo gek.
Hoihoi,
Leon
PS Heb je al plastic teenslippers voor onder de douche...

Ruudje said...

Douche "altijd" met slippers aan... behalve die ene keer in Tibet :-( Had toen namelijk niet mijn grote rugzak bij me, maar een kleintje met wat noodzakelijkheden. Volgende keer toch de badslippers ook maar in deze categorie stoppen ;-)

Groetjes,
Ruudje

Post a Comment