Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, November 20, 2006

Laatste weekje Kunming

Tijd om plannen te maken voor het vervolg van de trip!

Eerst maar ff een voet-update: Niet veel veranderd! Ziet er "goed" uit vind ik zelf en ik kan het zelf verbinden. Het lopen gaat ook weer redelijk alleen is het nog best pijnlijk als ik druk uitoefen op de plek waar de wond precies zit. Donderdag waarschijnlijk de hechtingen eruit...Vrijdag een cocktailfeestje gehad voor de verjaardag van Sylka, een Duits meisje dat hier woont. En ter gelegenheid van diezelfde verjaardag zondag gaan eten in een "sjiek" Tibetaans restaurant. Was erg gezellig en nog lekker ook! Echt op stap ben ik hier (nog) niet geweest, omdat ik niet zo soepeltjes overal naartoe kan wandelen. Maar wel al een paar x het bierspelletje "KINGS" gespeeld. Iedere kaart heeft een bepaalde betekenis en meestal houdt dat in dat je zelf of iemand anders moet drinken :-) Ook leuk!!! En gaan we zeker een keer doen als ik terug ben in die Niederlande...

Dus, vervelen doe ik me zeker niet, maar zin om verder te reizen is er zeker weer!! Als er hier nog iets spannends gebeurd laat ik het jullie weer horen! Nog iemand van jullie spannende "roddels" uit Nederland die hij/zij met me wil delen..? ;-)

Ciao,
Rudolfo

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Ruud,

Over roddels gesproken... Ik heb gehoord dat er een meisje in Frankrijk zit die jou erg leuk vind! Haar naam is me onbekend. Ik weet in ieder geval dat ze heel veel aan je denkt en dat ze je heel graag wilt zien! Kortom: ze vind je hartstikke leuk! Ik geloof dat ze over 49 dagen voor je staat!

Dit is trouwens geen roddel, deze informatie is op feiten gebasseerd!

Groetjes, je weet wel!

Rodney said...

I can't even read this in Chinglish because Babelfish is experiencing some difficulties at the moment...BUT it doesn't look like you're taking it quite easy enough.

Line dancing? For Buddha's sake!

Post a Comment