Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, April 07, 2005

Joost verlaat ons... :-(

Snik...
Vanavond vliegt Joost weer terug naar Nederland. Ga die gast wel missen ben ik bang... weg domino-partner, weg balletje-overgooi-vriendje, weg 2X-pan-ku-ham-keshi-webu, weg stapkameraad, weg Petrick, gewoon weg-weg :-(

Omdat het gister zijn allerallerlaatste avond op Curaçao was hebben we dat "gevierd" in de Nachtwacht en het TMF-café. Was weer hopi gezellig :-)
Net zoals de BBQ van afgelopen dinsdag. Lekker op het dakterras gezeten, beetje vlees op de barbeknoei, paar biertjes erbij en het feest is compleet. Wat foto's zijn op de site van Manon te vinden! Weet zeker dat we dit in Nederland nog een keertje met z'n allen gaan doen!!!

Verder is het vanavond de laatste avond van mijn ouders en oma hier en zitten hun twee weekjes vakantie er alweer op. Straks nog ff lekker eten bij Larry's en morgen zien we wel wat we nog gaan doen.
[update 10.45: als het allemaal doorgaat tenminste, want kreeg net te horen dat moeders weer eens door d'r rug is gegaan en zich nauwelijks meer kan bewegen... Beetje heel erg jammer!]

Kan ik nu weer fijn verder met competentie lijsten opstellen... bleeh
AYO

1 comment:

Anonymous said...

Sterkte Maria!
Hoop dat jullie reis toch gewoon door kan gaan, zonder al te veel pijn. (Had je zoveel heimwee?)
Tot bels in Holland,
Maartje

Post a Comment