Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, April 18, 2005

Back from Aruba

Dag luitjes!

Ben weer terug van Aruba! Ben er geweest van zaterdagochtend tot zondagavond... ja, dus niet vrijdagavond zoals de bedoeling was. We komen op Hato, willen inchecken, kijkt die vent achter de balie ons heel lastig aan... ze waren overboekt! En na wat geblabla blijkt ook nog dat wij niet eens op de reserveringslijst staan..??!?! Manager erbij, nog wat uitpluizen, maar onze reservering was om de een of andere reden geannuleerd..?!En nu? We zouden zaterdagochtend 8 uur kunnen vliegen en dan kregen we allebei een gratis retourticket Curaçao-Aruba. Klinkt leuk, maar we willen niet nog een keer naar Aruba, dus na wat onderhandelen hebben we allebei een retourticket gekregen dat niet op onze naam staat en we dus kunnen verkopen. Ga ik deze week proberen te regelen bij KPMG :-)

Maargoed, op zaterdag dus om 6.30 opgestaan, naar Hato gereden, door de douane... heeft dat @*$%#vliegtuig dik een uur vertraging! Whaaa, het zat ons niet erg mee! Schijnt toch dat Manon hier vaker last van heeft ;-)

De terugvlucht ging wel helemaal goed en Peter stond al fijn op ons te wachten buiten, dus we konden meteen naar huis. Tussen de vluchten in zijn we natuurlijk nog in Oranjestad geweest, hebben we 'n avondje gestapt en hebben we veel op het strand gelegen. Maar daar vertel ik morgen woensdag wel wat meer over! (Wordt dus woensdag, want morgen ben ik de hele dag niet op kantoor. Dagje buiten de deur werken bij de Fundashon Kas Popular :-))

Greetingzzzz

No comments:

Post a Comment