Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, November 22, 2004

Verhuizen & Sinterklaas

Vanaf 1 december verhuis ik naar de Pietermaaiweg. Ligt aan de rand van Punda, dichtbij de bussen en vlakbij het centrum. Ik krijg een kamer met eigen douche en toilet, gelegen in een studentenhuis met een tuin die uitkijkt over de zee! Ben benieuwd hoe het gaat worden, maar zal vast wel gezellig zijn.
Het weer was afgelopen weekend super, en dat mocht ook wel eens na 4 dagen van regen. En dat was maar goed ook, want Sinterklaas kwam zaterdagochtend binnen! Niet op een grote stoomboot, maar op een klein bootje met wat “salsa”-dansende Zwarte Pieten. Heel leuk om mee te maken!
Zondag heb ik de hele dag aan het zwembad van het Hilton hotel gelegen en ’s avonds was er een modeshow en extra optredens zoals buikdansers en luchtacrobaten in TuTu Tango. Allemaal heel leuk en weer eens iets anders dan de standaardzondag bij Mambo...

Greetingzzz from a sunny Curaçao

2 comments:

Mart said...

Klinkt goed én zéér zonnig. Wat/waar is Punda? Is dit die kamer waar je in een eerder bericht over sprak?

Ruudje said...

Dag vaders,

Het is inderdaad die kamer waar ik het eerder over gehad heb. Punda is een wijk van Willemstad. Om precies te zijn 1 vd 2 die het centrum vormen(de andere is Otrobanda). Dit is de "goeie" kant van het centrum en hier liggen ook de meeste winkels en zijn er de beste verbindingen naar de rest van het eiland.
Ik zal binnenkort proberen een kaartje te scannen van Curaçao, dan kun je zien hoe het er hier uitziet.

Groetjes van je zoontje

Post a Comment