Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Saturday, November 06, 2004

Tu Tu Tango on FridayNight

Mijn eerste vrijdagavond bij Tu Tu Tango (= relaxte bar in Punda) was zeker een succes. Samen met Caroline en een collegaatje van haar werk ben ik er naar toe gegaan en hebben het er goed uit kunnen houden! Moet wel zeggen dat ik op dit moment iets minder helder ben dan de afgelopen dagen, maar dat zal wel iets te maken hebben met die Amsteltjes...
In Tu Tu Tngo waren ook eigenlijk alleen maar Nederlanders met af en toe eens een verdwaalde andere toerist. Maar dat maakt het kletsen met andere mensen wel zo gezellig en makkelijk!
Vandaag komt Rina (Libanese collega van Caroline) bij mij lunchen en 's middags gaan we naar 'n strandje, dan uiteten bij Larry's en uiteindelijk is het de bedoeling dat we uitkomen op Mambo Beach! Heb er nu al zin in. Hoe dat allemaal afloopt lezen jullie de volgende keer weer!

Voor nu: De groeten!!! Oh ja, Tienes... ik mis je grote boel! AYO !

5 comments:

Mart said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jaimy said...

ik hoor het al.....gaat helemaal goed komen met dat stage verslag daar :)
mooi weer, strand, amstel (ach ja je kunt niet alles hebben) wat wil je nog meer.....
hier op de uni is het ook leuk hoor :(

Yvonne said...

Hey hey!!

Klinkt allemaal wel gezellig daar op curacao!! Ik zit hier de hele dag te leren voor mijn toetsen!! whaaaa ik wil ook weg!! haha veel plezier nog daar en rustig aan met de amstel!!
Zussie

Mart said...

alweer op een verkeerd knopje gedrukt, was niet van plan mijn eerdere post te deleten. Heb je al gedacht aan een motor ipv een auto?? Lekker weertje, heerlijk vrij. Hoe zit dat bij een motor met verzekering.

Ruudje said...

een motor... Klinkt heel erg leuk! Vooral omdat je niet eens verplicht bent een helm te dragen! MAAR, het verkeer werkt hier iets anders dan in Nederland en een ongeluk zit hier in een wel heel erg klein hoekje. Verder telt nog mee dat de automobilisten hier totaal niet gewend zijn aan motoren (of fietsers) en dat het dus extra gevaarlijk is. Een brommer of scoot leek me echt ideaal, maar die zie je hier al helemaal niet! We zullen zien wat het uiteindelijk gaat worden.

Post a Comment