Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Sunday, November 14, 2004

Samenvatting week 2

Dag mensen,

Ben wel blij dat de beurs is afgelopen. Had er overdag zo weinig te doen, dat het gewoon echt saai begon te worden. Overdag ben ik dus ook een heel aantal keren lekker op het strand gaan liggen met een boek, maar helaas regende het ook veel te vaak... Op het einde van de dag, meestal rond 17uur begon er een gratis drink uurtje (of twee). Die waren wel heel gezellig, vooral ook omdat ze altijd andere bands uitgenodigd hadden om ons te vermaken.
Zaterdag ben ik overdag in een Convooibus (soort van stadsbus) gestapt die helemaal naar de noorwestpunt van het eiland zou rijden. Heel erg leuk om te zien hoe verschillend het linkse deel van Curacao is ten opzichte van Willemstad en omgeving. Ook de weersomstandigheden kunnen echt enorm verschillen van plaats tot plaats. In Willemstad was het alleen bewolkt, een stuk verderop stortregende het en in het noordwesten was het prachtig zonnig weer! Met deze bussen kun je ook lekker goedkoop en makkelijk bij allemaal leuke strandje buiten Willemstad komen.
's Avonds zijn we naar de film geweest (Alfie) en toen naar Tu Tu Tango. Daar was de halve finale van de plaatselijke Idols bezig en het was er superdruk! Op het einde ook nog ff naar Mambo Beach geweest en ik lag rond 2uur in m'n nest.
Zometeen ook weer naar Mambo om op het strand te gaan liggen nixen en daarna een paar biertjes te drinken tijdens de beroemde happy hours van Mambo & Wet 'n Wild!

Groetjes

1 comment:

Jaimy said...

jezus man heb jij een zwaar leven

Post a Comment