Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, November 01, 2004

De eerste echte dag

Mijn kamer is een hok van 3,5 bij 3,5 met een bed, kast, wasbakje, bureautje en stoel. Het ligt in de Hoogstraat, midden in Otrobanda en dus zo goed als midden in het centrum. De kamer is onderdeel van een hotel dat (volgens mij) te koop staat en van alle kamers zijn er maar 2 bezet. Ofwel, ik kan kiezen uit 6 verschillende douches en wc's want er is toch niemand anders. Wel een gedoe om erin of eruit te komen, want je hebt een kamersleutel, een hoteldeursleutel, en een poortsleutel!!!

Maargoed, dankzij die fijne jetlag was ik al om 6 uur op! Toch nog maar ff in m'n bedje teruggekropen, maar echt slapen lukte niet meer. Om half 8 dus maar aan een lekker lange wandeling begonnen door Otrobanda en Punda. Vanalles gezien, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest deze eerste ochtend. Tis allemaal nog een beetje vreemd. Het is wel warm (benauwd), maar erg mooi zonnig is het niet! Het regende zelf een beetje vanochtend. Oh ja, ik ben ook nog ff bij Caroline langsgeweest (loopt hier stage bij 't Marriot).

Om 12.30 uur is mijn bazin me komen ophalen. Het bedrijfje waar ik dus voor ga werken is maar een eenmanszaakje en ik mag echt vanalles gaan doen. Echt vaste werktijden heb ik niet, maar we moeten gewoon kijken waar behoefte aan is en wat ik allemaal kan... Volgende week mag ik in elk geval al meteen Green Island op een beurs gaan vertegenwoordigen. Moet ik dus wel voor die tijd alles over alle producten afweten! Och ja, ik zie 't allemaal wel! We zijn wel nog ff lekekr gaan zwemmen in de Jan Thiel Baai. Mijn eerste duik in dat warme, heldere Carribean water :-) ! Morgen hoef ik pas om 13.30 uur te beginnen, dus moet nog maar eens bedenken wat ik 's morgens ga doen.

Greetingzzz van jullie Antilliaantje...

3 comments:

Jaimy said...

nou ja zeg en jij maar klagen.....half twee beginnen en hartstikke warm.
maar lekker wel regen :)
Dat van dat hotel klinkt spooky maar je hebt in ieder geval iets kan ik (nog) niet zeggen.
Met wie ben je gaan zwememn je nieuwe antiliaanse vriendin :D
oh ja 8,5 voor dss eigenlijk te weinig he

gr

Leon said...

Fijn dat je goed bent aangekomen!
Ik beweer al jaren dat het op Curacao altijd lekker weer is. Moet ik dus even herzien.
Trouwens, een eenvrouwsbedrijfje of eenmensbedrijfje lijkt me meer van toepassing...

Noortje said...

Bon dia Ruudje!Con ta bai??Zo te horen verloopt alles daar prima? Al last van de muggen en tjollers?? Je woont gewoon in dezelfde straat als ik!!Ik woonde ook op de hoogstraat, in casa blou!!Als je daar een keer langs loopt wat je vast wel zal doen moet je heel veel groetjes aan Paul doen van Rob en Noor. Hij was een huisgenoot van ons en hij woont daar nog steeds.Heb je al een beetje vrienden kunnen maken??Zit jij in dat groene hotel??dat vervallen ding??En ben je al naar het plein cafe geweest met de pepermunten??Ik ben zo benieuwd hoe je hat daar gaat krijgen het is allemaal zo herkenbaar,wordt nu al jaloers!!
Nou laat maar snel eens horen hoe het er daar allemaal aan toe gaat!! Ayo!!
Groetjes Noortje

Post a Comment