Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, November 18, 2004

KPMG !!!!!

GROOT nieuws!
Aangezien Green Island echt niet over de capaciteiten beschikte om mijn stage volledig te ondersteunen is er iets belangrijks veranderd. Vorige week heb ik op die beurs in het Breezes gesproken met iemand van KPMG. Uit dat gesprek bleek dat ze bij KPMG altijd stagaires gebruiken en dat er volgens hem op dit moment wel plaats was. Ik dus snel gemaild en na een week in spanning te hebben afgewacht kreeg ik te horen dat ze me wel wilden hebben.
Vandaag heb ik dus ‘n gesprek gehad en ben voor 6 maanden aangenomen op de afdeling: Business Advisory Services (BAS), sectie: Strategic Management. De opdracht voor Green Island ga ik toch afmaken, maar dan van een afstandje en met regelmatig contact met de eigenaresse. Dit moet wel, omdat de uni mijn stage bij KPMG nooit zal goedkeuren als buitenland-ervaring en ik er dus geen studiepunten voor zou krijgen. (Eigenlijk ga ik dus 2 stages naast elkaar lopen…)

De 29e van deze maand ga ik beginnen en heb er echt heel erg veel zin in. Voor die tijd moet ik eerst nog wat pantalons, blouses, stropdassen en nette schoenen kopen, want die zijn verplicht op kantoor en die had ik nou net niet in m’n koffer zitten… Voordeel is ook nog eens dat ik nu Nafl. 1000,- per maand ga verdienen ipv Nafl. 150,-. Dat kan ik dus mooi gebruiken om mijn nieuwe kamer te betalen (weet trouwens nog steeds niet zeker welke ik ga kiezen).

Als er weer iets nieuws gebeurt komt het zeker op de site te staan!
AYO !!!!!

3 comments:

Jaimy said...

goed bezig.....doe je tenminste nog een beetje werken daar op dat tropische eiland terwijl het hier dus gewoon fucking sneeuwt!!!!!!!!

eerst daar een stage en dan meteen maar een baan zoeken bij kpmg alleen hoe zit dat nu met je scriptie???

gr

Ruudje said...

Tropisch eiland... weet je wat dat in houdt in de regentijd (die het nu net is): HEEEEEL veel regen. Is echt overlast hier, want het schijnt zelfs voor hier extreem regenachtig te zijn. Gister zijn zelfs een paar scholen dicht gegaan omdat daken instorten of de lokalen onder water liepen!
Ik moet me ook 2 of 3 keer per dag verkleden omdat alles weer eens zeiknat geworden is :-(

Voor de rest is het wel gezellig... lol

Greetingzzz

Mart said...

hai zoontje,

of moet ik nu al meneer zoontje zeggen met zo'n status bij KPMG? Gefeliciteerd met dit succes!! Nu nog andere woonruimte en meer contacten, dan schijnt straks de zon weer vanzelf.

Mart

Post a Comment