Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, November 29, 2004

Eerste dag bij KPMG

Na een weekend met prachtig weer ben ik vandaag begonnen bij KPMG. Toen ik binnenkwam werd ik meteen aan alle medewerkers voorgesteld en werd rongeleid door de twee gebouwen. De mensen zijn allemaal super aardig en ik heb het ook getroffen met de afdeling en het kantoor geloof ik. Het kantoor waarin ik samen met 6 anderen zit staat ook wel bekend als "The MadHouse"… dat zegt denk ik wel genoeg :-D
In het weekend heb ik vooral lekker weinig gedaan. Zaterdag de hele tijd op het strand gelegen omdat het echt supermooi weer was. En zondag ben ik naar "The Incredibles" geweest (echt een superleuke film) en heb de rest van de middag lekker genixt bij het zwembad van het Plaza Hotel. Daar ben ik ook maar meteen blijven hangen voor de Happy Hour. Het leuke van zo’n hotel vol met Nederlanders is dat ze je allemaal denken dat je zo’n arme student bent en daarom trakteren ze je de hele tijd op biertjes! Die kon ik natuurlijk niet weigeren… lol

Woensdag heb ik de hele dag een seminar van KPMG voor de overhead en die duurt tot 21 uur. Op zich geen problem, maar ik had eigenlijk gepland om die avond te verhuizen! Ben benieuwd hoe ik dat nou weer ga oplossen?!

Ayo!

1 comment:

paul b said...

Hoi ruud, heb nog even niets van me laten horen maar zit een beetje in stress met school maar dat komt wel goed.
Zie dat je toch nog druk bezig bent met je stages, goeie zaak, maar zorg wel dat je genoeg tijd over hebt om de curacauciaanse biertjes te proeven.
Volgens mij heb je het daar nog niet zo slecht getroffen als ik het zo hoor.
Zit je trouwens ook nog af en toe op msn? dan moet je me je mailadres even toesturen dan kunne we nog wat ouwehoeren.
Veel succes met die nieuwe opdracht en doe het maar een beetje rustig aan en de groeten aan tinus als je die nog spreekt.

gr paul

Post a Comment