Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, September 14, 2006

Londen & Hong Kong

Hallo mensjes!!!

De eerste paar dagen van de reis zitten erop en zijn super verlopen!! Na wat aanloopprobleempjes (bijna te laat voor de RyanAir vlucht naar Londen) ging alles vanzelf.
Maandagmiddag het centrum van Londen verkent. Eigenlijk raar dat ik daar nog nooit eerder was geweest, maar ik moet zeggen dat ik het een geweldige stad vind. Eigenlijk niks anders gedaan dan de toerist uitgehangen.

Om 21.50 via Dubai naar Hong Kong gevloegen waar ik dinsdagavond rond half 10 aangekomen ben (HK tijd). In de bus een Schot ontmoet en daarmee aande babbel geraakt. Hij blijkt Chris te heten en al een tijdje op reis te zijn. Besloten om samen een kamer te regelen, want dat is net iets lekkerder qua privacy en veiligheid dan een kamer met 'n aantal vreemden te delen. Nu is deze kamer ongeveer 3,5 bij 2,5 inclusief de badkamer, dus je kunt je voorstellen wat een klein hokje dat is voor z'n 2tjes, maarja het is goedkoop en schoon! Het ligt in de Chungking Mansions op de 11e verdieping, een groot gebouw waar depolitie constant zoekt naar illegalen... haha, wel zo spannend!
In Hong Kong eigenlijk alle toeristische dingen gedaan. Ook een mooie stad met heel veel volk erin. Woensdag eigenlijk best wel flink gaan stappen... lag toch wel om 06.20 in m'n bedje... haha! Vandaag toch weer vroeg opgestaan en naar 't uitzichtspunt geweest. Fotootjes komen binnenkort hoop ik...Morgen pak ik de trein naar China en dan begint het avontuur echt :-) Ik doe m'n best hier zoveel mogelijk neer te zetten!

Greetingzzz,
Luud

No comments:

Post a Comment