Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, September 26, 2006

Fotootjes vanuit Dali :-)

Ola mensjes,

Sinds gisteren zit ik in Dali, een van de vele toeristische plekjes van China, op 1900 meter hoogte met bergpieken tot dik over de 4000 meter. Hier ben ik Rodney (Amerikaan die ik ook al in Kunming ontmoet had) weer tegen gekomen en we trekken nu samen op. Erg toffe kerel van 33, die z'n baan opgezegd heeft, huis verkocht heeft en een jaar gaat genieten van deze vrijheid. Kunnen het erg goed vinden en onze plannen voor komende 2 weken zijn ook hetzelfde dus we waarschijnlijk reizen we dat stuk samen. Wel zo gezellig!!!
Morgen vertrekken we naar Lijiang, om van daaruit de grote meerdaagse wandeling door "Tiger Leaping Gorge" te doen. Daar willen we ongeveer een week over doen en dat heeft een hele goede reden. De eerste week van oktober is namelijk een nationale feestweek en dan hebben alle Chinezen vrij. De kunst is dan om ergens te zitten waar de Chinezen niet naartoe gaan, anders ben je echt de lul...

Daar hadden we vandaag nog geen last van en zijn met een kabelbaan de berg omhoog gegaan en een mooie tocht van 11km langs de bergwand gemaakt en toen weer met een gondel omlaag. Ondanks de regen die geregeld naar beneden kwam een geweldige dag gehad. Daarna een flink feestmaal met de nodige biertjes besteld en zo lekker slapen!

Foto's zijn van: Informatiebord op treinstation (doe je best), skyline van Hong Kong (helaas nogal mistig), plein in Kunming, Stone Forest in Shilin, toegangspoort tot de oude stad van Dali, & Rodney en ikke.

Hoop dat het met jullie net zo goed gaat als met mij!

El Mazzelos,
Rudos

1 comment:

Anonymous said...

ik kan zo zien dat de treinen daar ook vertraging hebben..............!! groetjes, pappaatje

Post a Comment