Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, February 15, 2005

SuperWeekendje

Helaas moest Martine zondag weer naar huis, maar niet nadat we er een superweekendje van gemaakt hadden.

Vrijdagmiddag had ik vrij en begon het laatste weekend van Martine d'r vakantie hier. Nadat we de nieuwe nummerplaten van mijn auto hadden opgehaald, zijn we gaan toeren richting Playa Kanoa, een strandje aan de 'ruwe' noordkust. Het strandje zelf stelt niet veel voor, maar de weg ernaartoe is des te 'leuker'... de weg verandert op een gegeven moment in een grote gatenkaas. Martine had de grootste lol om in mijn racemonster alle gaten te ontwijken en ons veilig naar de noordkust te brengen. Je kunt daar heel mooi zien hoe de golven tegen de rotsen aanslaan en natuurlijk flink wat foto's maken :-)
Daarna zijn we naar het Hilton Hotel gereden waar we gewoon naar binnen zijn gewandeld en heerlijk zijn gaan zonnen en zwemmen. Hier hebben we een aantal supermooie foto's gemaakt, die je meteen een tropisch gevoel geven!!! Als Tienes weer thuis is moet ze toch iets zonnigs hebben om naar te kunnen kijken, want volgens mij is het weer bij jullie niet veel soeps...
Foto's van de vrijdag staan onder het kopje: Playa Kanoa & Hilton


Zaterdag zijn we heel vroeg opgestaan om de Christoffelberg (375m) te gaan beklimmen. De weg ernaar toe door het Christoffelpark is al heel leuk om te doen, vooral met zo'n auto als die van mij! Het is net een soort achtbaan waar je met je eigen auto overheen kunt! De klim zelf is goed te doen en we hebben veel lol gemaakt onderweg. Eenmaal op de top is het uitzicht echt super! Dit was tot nu toe veruit het leukste dat ik op Curaçao gedaan heb en is iets dat je zeker moet doen als je hier bent (pap, bereid je maar vast voor...)!
Na de afdaling zijn we doorgereden naar Boka Tabla, hier is allemaal versteend koraal te vinden en je hoort en ziet het geweld van "grote" golven die hierop stukslaan. Zeker mooi om gezien te hebben.
En toen kwam het relax-gedeelte: lekker liggen op het mooie strand van Grote Knip (is eigenlijk wel het mooiste strand van heel Curaçao). Hier hebben we heerlijk in het zonnetje gelegen, gezwommen, 'n ijsje gegeten en zijn van de rotsen gesprongen. Rond 16 uur zijn we verder gegaan naar Daaibooi (ander strand) waar we hadden afgesproken om met Arnon, Robert, Marloes en nog wat anderen om te gaan BBQen. Dat is dus ook helemaal geslaagd en we hebben met z'n allen een fantastische avond gehad! Rond 23.30 waren we thuis en zat ik "opgescheept" met een zeer voldaan (lees: dronken) Tienesje... hihi, het was gewoon de perfecte afsluiting van de superleuke vakantie van Martine!
Foto's van de zaterdag staan naast die van de vrijdag ;-)

Zondag lekker uitgeslapen, koffer gepakt, nog ff bij het Hilton gelegen en toen afscheid genomen voor de komende 4 maandjes... Maar ik weet zeker dat ze voorbij zullen vliegen!

No comments:

Post a Comment