Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Friday, February 04, 2005

Carnaval is Coming

Als eerste: Wat vinden jullie van mijn nieuwe website-features? :-)
Reacties hiero!!!

De laatste dag van de week is alweer aangebroken! En dat betekent in dit geval dat vanaf vanavond de Carnavals-optochten gaan beginnen. Tienes en ik gaan zeker een paar van die parades bekijken komend weekend. Dinsdag zullen jullie hier de foto's wel van te zien krijgen (maandag is namelijk 'n vrije dag ivm het Carnaval :-)
Martine vermaakt zich nog steeds opperbest! Vaak lekker uitrusten op het strand en andere keren flink de toerist uithangen en dingen bezoeken zoals de kruidentuin en de Curaçao Liquor Company. Woensdag zijn we gaan uiteten bij Tu Tu Tango, waar de avond van Tante Sten was. Dit betekent een flink Indonesisch buffet waar je onbeperkt van kan opscheppen (pap & mam: echt iets voor jullie ;-)! Het was heel gezellig en zaten ook helemaal vol toen we weggingen.
Foto's van dit alles zijn natuurlijk weer op de FotoPagina te vinden!
Donderdag hebben we weer geNachtwacht as usual en vanavond gaan we een optocht bekijken. Tussendoor moeten we ook nog een beetje "studeren", want zaterdag hebben we ons PADI-examen en de laatste duik... spannend!!!

Dit weekend gaan we nog lekker veel tijd samen doorbrengen, want het blijft toch een beetje raar doordeweeks. Ik moet naar kantoor en Tienes gaat naar het strand... maar ik weet zeker dat we dit weekend nog veel strandjes samen zullen bezoeken!

Kumindamentu for di dushi Korsou!
En iedereen in Nederland natuurlijk ook heel vel plezier met carnaval!!!

3 comments:

paul b said...

he dit is vreemd, het lukte me een paar keer niet om een bericht achter te laten en nu lukt het ineens wel weer maf! vandaar dat je even niets meer gehoord hebt. Maar wel leuk om te horen dat je het nog steeds goed maakt en dat martine er ook is. Over dat duiken moet je me zeker het een ander vertellen als je terug komt.
In ieder geval wens ik je een fijne carnaval toe en laat het biertje je lekker smaken. Hier is het ook feest alleen een stukje kouder en er is helaas geen helder blauwe zee in de buurt om je kater weg te spoelen dus zullen we het met de douche moeten doen.
He ruud, veel plezier en ik laat nog wel wat horen
gr paul

Anonymous said...

Hee Ruudje en Tienes,

Van Harte Gefeliciteerd met het halen van jullie Open Water Padi Duikdiploma! Als jullie doorgaan met Advanced veel succes!!!!!
Nog veel plezier je laatste week daar Tienes, geniet ervan. Ook Hein is trots op jullie en wil graag een duikje met je wagen.

Dikke kus Netje

Ruudje said...

Paultje! Thnx voor het berichtje. Als je hier geen commentaar kunt achterlaten kun je altijd het gastenboek gebruiken! Dat werkt, voor zover ik weet, altijd...
Carnaval was hier wel gezellig, maar stelde toch minder voor dan ik van tevoren gedacht had. Dat duiken is volgens mij echt wel iets voor jou. Kun je de visjes eens zwemmend zien in plaats van spartelend aan je hengel ;-)

Netje & Hein bedankt voor de felicitaties! Tienes is vandaag begonnen met d'r Advanced... ben wel benieuwd wat ze ervan vindt! Ik ga het komende maanden ergens doen als Martine weer thuis zit. By the way... Hein kan beter naar hier komen voor dat duikje! Temperatuur is hier toch net "iets" aangenamer :-)

Ayo!!!

Post a Comment