Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, February 08, 2005

Carnaval

YEAH!
Tienes & ik hebben zaterdag allebei onze PADI binnengesleept!! Martine vindt het duiken ondertussen zo leuk dat ze vandaag begonnen is aan de Advanced-cursus (tot 30 meter, PADI is maar tot 18 meter). 's Middags hebben we nog ff op Baya Beach gelegen en 's avonds nog uitgeweest bij Mambo.

Zondag was het tijd voor de grote Carnavals optocht. We stonden al om 12uur klaar en zijn met Arnon, Marloes, Joost en Robert naar een goede plek gelopen. Zoals gewoonlijk bij die Antillianen alles langzaam gaat, was ook de optocht vertraagd... Dus op onze plek kwam ie pas rond 16.30 langs! Das was een lange zit, maar gelukkig lopen er af en toe wel "interessante figuren" langs ;-)
Ik vond de optocht een klein beetje tegenvallen. Was zeker niet zoals ik verwacht had: een stoet met grote praalwagens, dansende mensen in sjieke kostuums en veel "glamour" rondom. Veel mensen hadden wel mooie pakken aan en waren aan het dansen, maar die lopen allemaal gewoon achter een vrachtwagen aan met daarop een band die heel hard muziek maakt. Ik weet het niet, maar het leek wel of er iets miste (misschien een flink brandend zonnetje dat helaas niet aanwezig was...). Och ja, al met al toch leuk om mee te maken

Maandag wilden we er een stranddag van maken, maar het was gewoon kl*teweer! Toch met de auto een rondje Westpunt gedaan en bij alle mooie strandjes gaan kijken. Bij Knip zijn we ook nog gaan zwemmen, omdat het in het (strakblauwe) water warmer was dan erbuiten! Normaal is de zee bij Knip heel rustig, maar door de harde wind waren er hele grote golven en dat zorgde natuurlijk voor extra lol...

Meer foto's zijn weer HIER te vinden

1 comment:

Mart said...

Carnaval op Curacao lijkt wel op dat feest in Weert, ook geen ruk aan. Maandag even in Maastricht geweest, dat voelt als een warme deken!!

Post a Comment