Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, May 03, 2005

Dus...

Kort samengevat:
Relaxt weekend gehad!!!

Guusje was helemaal super vrijdag en heb een heerlijke avond/nacht gehad! Koninginnedag was heel gezellig, maarja... zat daar met een brak hoofd met een nieuw blikje bier voor m'n neus weg te kwijnen in een gruwelijk hete zon! En dat doet niet veel goeds aan je fysieke gesteldheid op dat moment ;-) Haha, hoor mij klagen... in de zon moeten zitten met bier, wat hebben we het toch zwaar hiero! 's Avonds lekker chill onderuitgezakt op de bank gelegen en samen met Jorinde Kill Bill 1 en (een deel van) 2 gekeken.

Zondag Mambo as usual, waar John en ik deze keer "ruzie" hadden met een security-muts. Hadden grote koelbox bij ons en die mocht niet mee naar binnen omdat ie "te groot" was... als we allevijf een kleine jug bij ons hadden gehad was het geen probleem geweest, maar nu dus wel... Antilliaanse logica ofzo??? Uiteindelijk toch sneaky via andere ingang binnen weten te komen :-D Wet 'n Wild 's avonds was ook weer eens leuk, vooral met een vol bord eten dat ik "per ongeluk" was gaan halen bij Mambo... Was binnen de minuut ook leeggeplunderd door iedereen! Stelletje aasgieren! Gelukkig dat ik vergeten was te betalen voor het saladebuffet mwahaha.

Maandag naar de Daaibooibaai geweest en in het zonnetje liggen bakken! Voor de rest niks gedaan en 's avonds met z'n allen op het balkon genoten van John's Famous Pancakes!

Hastalavista
Foto's komen binnenkort, maar nu ff geen zin in..... moet eerst weer wennen aan het werken na zo'n lang weekend. Gelukkig donderdag alweer een dagje vrij :-)

1 comment:

Anonymous said...

Precies nog 38 dagen en.......
Houd je rekening met de enorme rij bij de douane????????? Ik heb er twee uur gestaan samen met Ghis!! En dan maar denken wat zijn we toch vroeg geland :P Nog veel plezier, geniet ervan!!!

Dikke kus, Anique uit een regenachtig Limburg

Post a Comment