Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, August 29, 2005

We Like To Party...

Yeah!!! Vrijdagavond was dus in een woord: GEWELDIG!!!

Tot 'n uurtje of 4 volop vermaak met kaartje blazen, sjoelen, twisteren, nog meer flauwekul en flink wat bier, rosé en veelsteveel shotjes... De foto's van dit spektakel zijn te vinden op de site van Luuk. Het wakker worden de dag erna was wat minder, maar daar hadden naar het schijnt wel meer mensen last van...


Zaterdag nog ff de stad in geweest en zondag vooral genoten van het lekker weertje! Net zoals vandaag trouwens en wrs de rest vd week :-) Morgenmiddag om 16uur is het zo ver... dan heb ik m'n gesprek bij TNT in Den Haag! Hopen dat we eruit komen met z'n 3en en dat ik zo snel mogelijk kan beginnen daar. Tot nu toe ziet alles er nog heel erg positief uit!!!

Donderdag samen met Sven stukje biken in het zonnige (en bergachtige) zuiden. Ben benieuwd of het net zo afzien wordt als de vorige x. Voor Sven in elk geval wel ben ik bang ;-) haha! 's Avonds dan nog ff door om de leuke kroegjes van Maastricht te ontdekken met Lonneke, Imke en Robin... heb het gevoel dat dat ook weer errug leuk gaat worden!


Awel zunne, ik spreek U laters!

Ruudje

No comments:

Post a Comment