Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, August 15, 2005

Watskeburt..? :-)

Na een heel gezellig (maar zeker niet optimaal) begin van de afgelopen week heb ik toch weer heel wat dingetjes geleerd (of herondekt)...

  • Om een uur of 4 's nachts rijden er tussen Utrecht en Weert op de A2 maar heel weinig auto's (dus lekker snel thuis)
  • Een uur hard fietsen doet 's avonds meer pijn aan je benen dan een paar uur rustig aan trappen (dag erna trouwens ook nog)
  • Het is leuk om iemand (Frank bv...) ruzie te zien maken met bakjes sinaasappelparfait (warm water en parfait gaat dus niet samen)
  • Een sportmassage met behaarde benen is niet grappig (doet pijn en alle haarvaatjes gaan ontsteken)
  • Op stap gaan tot 6 uur 's morgens en 3,5 uur later op de squashbaan staan is geen succes (gelukkig was Thieu ook lekker lam)
  • Een rondje Achelse kluis is een perfecte fietsroute (dik 50km met mooi stuk door de bossen)
  • Een begin maken aan een scriptie schiet echt voor geen meter op (bij mij in elk geval niet)
  • Motorrijden met mooi weer blijft geweldig leuk om te doen (en vooral als je je braaf niet aan de snelheid houdt)
  • Tot half 4 bij Parc blijven hangen met flink wat Palmpjes is heel gezellig (maar de dag erna om kwart over 9 weer bij Parc zijn is toch net ff iets minder)

Wat willen we nog meer? Nou... een gezellig feestje voor iedereen van Parc en nog wat andere mensen!!! De 26e van deze maand gaat het gebeuren, dus hou 'm vrij en be there!

Verder hebben we nog een andere uitdaging bedacht: met een groepje bikkels op het terras van 't Fietscafe in Lozen gaan zitten en dan de volledige bierkaart afwerken :-) 23 soorten bier, (waarvan een heel aantal trappisten) voor het luttele bedrag van 31 euri. Sven, Robin, Luuk, Robert en ik gaan het in elk geval proberen. Andere bikkels zijn natuurlijk welkom... haha! En wie denkt dat ons dat gaat lukken..??

Dus genoeg leuke dingen in het vooruitzicht en genoeg leuke dingen gedaan afgelopen week. Alleen jammer van dat ene hele leuke "dingetje" die het net ff iets anders zag dan ik..... hope is for the foolish, maarja sommige dingen krijg je nou eenmaal niet zo makkelijk uit je hoofd, vooral niet als ze zo leuk zijn!

Ik groet U allen!!!
Ruudje

No comments:

Post a Comment