Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, December 01, 2005

Stage en Scheef

Jaja,

het is dan eindelijk zover. Afgelopen dinsdag samen met Jaimy naar DCE Consultants gegaan voor een gesprek over een mogelijke stage. Gezellig wat gepraat met die mensen en na 2,5 uur kwam de vraag of we donderdag konden beginnen... uhh, das wel erg snel en heb al allerlei afspraken staan (bv bij de orthopeed in het ziekenhuis). Besloten dat we maandag 5 december gaan beginnen!! Nu dus nog ff de uni zover krijgen dat we de stage-opdracht mogen gebruiken als scriptie. Maargoed, heb dus al één plek, maar morgen ook nog een gesprek bij Magnitude Consulting in Amersfoort. Toch ook maar even kijken wat zij te bieden hebben. You never know...

Om ff terug te komen op die orthopeed... is weer een nieuwe foto gemaakt en alles zit nog precies hetzelfde als vlak na de crash. De "fractuur" is dus stabiel en zal zo de rest van mijn leventje blijven zitten. Ben scheef en zal dus ook altijd scheef blijven ;) De foto's hieronder laten zien wat er mis is. Die driehoekige wervel behoort er eigenlijk net zo uit te zien als de wervel die eronder zit. Helaas, niet dus... Mijn ruggewervel maakt op die plek een hoek van 30 graden en staat dus "scheef". Dit kan an sich niet zo heel veel kwaad, enige is dat de lange rugspieren meer werk moeten verrichten om mij rechtop te laten staan/lopen. Daarom heb ik daar nu ook nog steeds last van, maar dit zou weggaan als ik die spieren genoeg getraind heb en ze gewend zijn aan het zwaardere werk dat ze moeten verrichten.

Verder gaat alles super met Ruudje :-) Doe de laatste tijd een hoop leuke dingen, leer erg gezellige mensen kennen en voel me gewoon goed!

Hoop dat alles met jullie ook goed gaat!!

De Mazzel,
Rudolf

1 comment:

Jaimy said...

Je moet maar zou denken.....scheve dingen pissen ook

Post a Comment