Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, November 17, 2005

Weinig veranderd eigenlijk

Dag volk...

Sorry dat het zo lang geleden is dat ik nog eens iets geschreven heb, maar er viel eigenlijk weinig spannends te melden. Om maar ff met het ruggetje te beginnen: dat gaat steeds beter maar ga nog altijd naar de fysiotherapeut en oefen geregeld bij Vitae om die spieren daar weer een beetje op orde te krijgen. Begin december weer naar de orthopeed, dus hoop dan iets preciezer te weten te komen heo het ervoor staat.

De scriptie is nog steeds een grote zooi ;-) Gister in Maastricht een Consultant Day gehad en die was wel heel erg interessant. BearingPoint (zowel de Nederlandse als Duitse vestigingen) toonde interesse, dus die heb ik vandaag maar eens gemaild. Het persoonlijke interview met een consultant/recruiter van Magnitude Consulting verliep ook heel vlotjes en kan daar waarschijnlijk binnenkort op gesprek voor een eventuele stage. En via via nog in contact gekomen met een recruiter van DCE Consultants en daar gaan Jaimy en ik binnenkort samen naartoe om er eens rond te kijken en of we daar misschien een tijdje stage mogen/kunnen gaan lopen! Een van de consultants was namelijk op zoek naar een student die een onderzoek kan doen op het gebied van Organizational Change, en raadt eens wat mijn afstudeerrichting is... juist ja! Erg spannend allemaal dus.

Volgende week weekendje Thieu vervelen in Antwerpen samen met Yvonne en Sven en verder zien we wel weer hoe het allemaal loopt!

De groeten,
Ruudje

No comments:

Post a Comment