Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Friday, September 09, 2005

Niks speciaals

Is ie weer!

Afgelopen week is niet veel speciaals gebeurd... Gesprek op uni gehad over scriptie/stage en dat ziet er nog steeds goed uit. Voorstel voor stage-opdracht ingediend bij TNT, dus nu is 't afwachten wat hun reactie is. Gaat volgens mij nog steeds helemaal goed komen :-)
Woensdag verjaardag van Thieu "gevierd" onder het genot van een biertje en een aardige wedstrijd van oranje! Verder donderdag 'n sollicitatietraining gehad in Eindhoven, ook erg interessant en afgelopen nacht weer eens gemist doordat ik m'n ouders op moest gaan halen van Schiphol. Waren weer eens vies bruin geworden op Lanzarote!

Straks werken en dan nog ff naar de verjaardag van Imke... druk druk druk ;-) Morgen eerst gezellig met Dionne Eindhoven leegshoppen en 's avonds met de Curaçao-posse bij elkaar komen bij Manon in Tilburg. Gaan we checken of het een beetje gezellig stappen is daaro!! Heb het gevoel dat dat wel goed gaat komen.

Het belangrijkste voor mij is wachten op een antwoord van TNT... wil echt graag beginnen, want dat thuiszitten heb ik ook wel weer gezien ondertussen. Al was dat afgelopen 2 weken niet zo heel erg met dat lekkere weer :-D

De MzzL,
Rudi

No comments:

Post a Comment