Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, August 10, 2006

Punt

Zeven,

dat is het punt voor de scriptie. Heel in kort samengevat wat er wel goed was: Onderwerp was interessant, inzet was goed, relevante interviews & interessante bevindingen tav ambidexterity "within the person". Minder vonden ze: De beschrijving van het onderzoek, hoe representatief de quotes zijn & nog meer puntjes die samenhangen met de uitvoering van het onderzoek.

En wat vind ik er dan van... Kan ze geen ongelijk geven, want zoals bekend gaat het op de uni met name om onderzoek doen en niet zozeer om praktische zaken. Ik heb m'n best gedaan de gulden middenweg te vinden, maar ben daar net iets minder in geslaagd dan gehoopt (stiekem toch op een achtje gehoopt...). Maar niet getreurd, geslaagd is geslaagd en daar ging het afgelopen jaren uiteindelijk toch om. Zoals bekend hoef ik niet meer te verdedigen, want ze hebben 't te druk op de uni, dus ik ben gewoon helemaal klaar.

Nu eerst lekker iets van de wereld zien en dan een baan zoeken waarin het wel draait om toepassing van kennis ipv proberen kennis zo duidelijk mogelijk te verdedigen met allerlei onderzoeken ;-) Dus op naar een baantje in de consultancy ipv een onderzoek naar de consultancy.

De Mazzel,
DRS. Ruud

No comments:

Post a Comment