Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Monday, July 31, 2006

KLAAR :-)

Yeah,

na een paar maanden ermee bezig te zijn geweest is de scriptie nu eindelijk af! Morgen wordt ie geprint en ingebonden en dan lever ik hem woensdag in op de Uni. Dan is het nog eventjes afwachten wat het punt wordt en dan mag Ruudje zich vanaf 31 augustus 2006 doctorandus noemen :-)

Voor de liefhebbers zal ik de scriptie hier binnenkort neerzetten (dat doe ik pas nadat ik heb hem ingeleverd, beetje lullig als iedereen 'm al kan lezen nog voordat m'n begeleider 'm gezien heeft!). Denk niet echt dat de meeste van jullie het erg spannend zullen vinden, maarja... Nog even volhouden met die saaie kost, want vanaf 11 september zullen er hier hopelijk geregeld weer wat spannendere verhaaltjes komen te staan!!

Woensdag ook meteen alle prikken en andere medicijnen halen voor de grote reis en dan ben ik er helemaal klaar voor. Eerst op 1 september Inge nog ff wegbrengen naar Clermont-Ferrand en dan kunnen de spulletjes de rugzak in...

Zwaai,
Ruudje B.

2 comments:

Anonymous said...

Nou Ruudje, ik hoop dat je kunt leven met het cijfer voor je scriptie. Nu kan het echte werk beginnen. Veel plezier op je reis!

Groetjes,

Woody

Ruudje said...

Of ik ermee kan leven... ik zal wel moeten ;-) Zie verder de post van 10 augustus!

Ruudje

Post a Comment