Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Wednesday, June 07, 2006

Het begin gaat voorspoedig

Ola,

Gister de eerste twee interviews gehad voor "De Scriptie". Was een erg vruchtbare dag en heeft al heel wat mooi materiaal opgeleverd. Vrijdag en maandag zijn de volgende twee aan de beurt. Vrijdag de 9e na het interview trouwens de eerste wedstrijd van het WK in Amsterdam kijken samen met Erik. Ben benieuwd met hoeveel die Duitsers verliezen.

Vorige week nog een Public Sector Event gehad van DCE en ook dat was erg interessant. Zo leer je maar weer dat ze ook bij overheid dezelfde problemen hebben als overal. De foto is een kiekje dat afgelopen maart gemaakt is tijdens het jaarlijks feestje van DCE.

Verder niet veel speciaals, behalve dan dat ik hard aan het kijken ben naar de post-scriptie periode. Zal toch echt een eens ticket moeten gaan boeken. De planning tot nu toe is iets als: paar dagen Rome, paar dagen Clermont-Ferrand, 4,5 maand China & Zuid-Oost Azië, weekje skiën... en dan op zoek naar een job!

Klinkt wel aardig hè :-)

Arrivederci,
Ruud

2 comments:

Manon said...

lieve, lieve Ruudje van me!!

Zo te lezen gaat alles helemaal goed met je, gelukkig!!

Ik heb je echt al te lang niet meer gesproken en dat is toch wel jammer eigenlijk he...we moeten toch weer eens een keer afspreken hoor!

Voor ik het vergeet wil ik je nu alvast een heeeele prettige verjaardag wensen a.s. vrijdag en nog vele jaartjes erbij gewenst!

dikke kus Manon!

Ruudje said...

Dank jij wel :-)

Vrijdag gaat helemaal goed komen! En die afspraak komt er binnenkort!!

Greetz,
Ruudje

Post a Comment