Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Thursday, March 23, 2006

Zowel een einde als een begin

Oké... sorry... bijna 6 weken radiostilte kan natuurlijk niet op een blog...

Maarja, tis dan ook redelijk druk geweest en het schrijven van een nieuwe post is er dus helaas bij ingeschoten. Daarom nu een korte update over de afgelopen periode en wat er gaat gebeuren.

De stage bij DCE Consultants verloopt prima! De management reader is nu in de allerlaatste fase van zijn ontwikkeling en kan bijna richting de drukker worden gestuurd. Heb het hier trouwens nog steeds enorm naar mijn zin; leuke collega's & 'n mooi sfeertje. Tis een erg professionele toko, met een goeie onderlinge verstandhouding, die ook weten hoe ze een prachtig "feestje" in elkaar moeten draaien :-) De Orangerie in Den Bosch was dan ook een toplocatie voor een geslaagde "Dinner Dance".

Helaas zit mijn verblijf bij DCE er ook bijna op (nog maar één weekje) en dan kan ik beginnen aan DE SCRIPTIE... brrr, klinkt eng ;-) Onderwerp ervan heb ik denk ik wel, maar of het dat blijft weet je maar nooit. De komende maanden zal het blog dan ook vooral in het teken staan van een "scriptie-schrijvend" Ruudje.

Toch weet ik zeker dat ik nog tijd over zal houden voor leuke dingen, want zoals bekend: tijd heb je niet, tijd maak je!! Inge verdient natuurlijk ook aandacht en waarschijnlijk ga ik nog wel een paar keer langs bij DCE als "nazorg" voor de reader.

Peoples, het was weer een waar genoegen een stukje voor jullie te schrijven!

Zwaai richting jullie allemaal ;-)

No comments:

Post a Comment