Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Saturday, October 22, 2005

Vrijheid :-)

Jaja,

als de doc zegt dat het wel goed zit dan kan ik daar net zo goed van profiteren. Donderdagavond in de trein gestapt richting die Mafbal uit Voerendaal en toen samen met een gast uit het "hoge" Noorden lekker gaan stappen in Heerlen. Was ik dus echt nog nooit geweest, maar het was wel erg gezellig!!! Leuke kroegnamen zoals: Naar Huis. Doe daar 'n DropShotje, Sambucaatje, beetje goeie muziek en flink wat biertjes bij en dan wordt het vanzelf steeds gezelliger haha.
De terugweg duurde wel wat lang, maar heb geloof ik ook 2x de afstand van die 2 anderen afgelegd. Mijn rechte lijn naar huis was niet meer zo heel erg recht...

Vrijdags terug naar Weert om 's middags weer naar het zuiden te gaan. Urn van opa werd bijgezet op het kerkhof en daarna ff de bezoekjes aan de oma's gedaan. Een aantal smsjes verder maar besloten om 's avonds met dezelfde gasten van gister weer te gaan stappen, maar nu in Maastricht. Beetje zelfde idee als de dag ervoor, maar nu met minder bier en een broodje bal ipv shoarma mwahaha.

Vandaag lekker bijkomen, beetje opruimen en vooral niet teveel doen. Kan ook bijna niet met dat takkeweer buiten :-( De beloofde rontgenfoto laat helaas nog ff op zich wachten maar hij komt er wel!!

Met jullie alles goed..?

Arrivederci! Ruudje


PS: Men... ben erachter dat je Mendi ook met een a & y kunt schrijven... nog leerzaam avondje ook dus :-p was weer lekker nuttige info

No comments:

Post a Comment