Welcome to Ruudje's Weblog!!

This blog hasn't been updated since
Why?? Facebook came along... No need to keep updating the same stuff on two different places.


Tuesday, June 07, 2005

(te)veel afscheid...

Vandaag was de begrafenis van opa. Het schijnt een hele mooie dienst geweest te zijn. Ze hebben in de kerk ook verteld waarom mijn zusje en ik niet aanwezig waren, maar dat we in gedachte zeker wel bij hem waren! Ben ik echt heel blij om, want heb hier toch wel de nodige traantjes weggepinkt en ik weet zeker dat Yvonne dat ook gedaan heeft...

Lief eutteke, vur zullen uch hiel errug missuh!!!


Toch nog maar ff iets over Sint Maarten dan. Het waren 2 geweldige weken waarin ik heel veel geleerd heb. Hadden zo goed als iedere dag workshops met verschillende afdelingen van de overheid en de bedoeling was om een paar jaar geleden opgestart reorganisatie plan eindelijk volledig af te ronden. Dit waren de eerste weken van het project (dat in totaal 18 maanden gaat duren), dus je loopt tegen een hoop opstart"problemen" aan. Maakt het wel heel interessant. Aan de andere kant betekende dat ook dat mijn verblijf daar alles behalve een vakantie was. Het was gewoon hard werken, maar dan in een andere omgeving.
Gelukkig schijnt mijn hulp toch wel op prijs gesteld te zijn, want ik mag volgende week nog 3 dagen werken. Aan de ene kant niet zo heel leuk omdat Martine er dan is voor onze vakantie, maar als je bekijkt wat er tegenover staat van de kant van KPMG... Retourticket Sint Maarten wordt vergoed, 6 nachten in een luxe hotel & zo'n US$300 aan zakgeld! Niet slecht voor 3 dagen werk zou ik zeggen. En daarbij komt nog dat ik het leuk vind om te doen! Dan heb ik daarna nog een hele week om echt "NIKS" te doen!

Zoals al een paar x eerder gezegd, de 23e vlieg ik dus terug en dan ben ik de 24e weer in Nederland. Vind het tot nu toe maar een vreemd idee om weer naar "huis" te gaan. Toen ik afgelopen vrijdag weer op Curacao landde, zei ik nog tegen mijn baas: "Toch wel fijn om weer thuis te zijn". Maargoed... over 2,5 week ben ik dus weer terug in "echte" thuis. Begint het normale leventje van uitslapen, ff naar de uni, sporten, Parc, Haarlem enzo weer... Ben benieuwd!

Met een beetje geluk komt er nog wel een update vanuit Sint Maarten. Zo niet, dan was dit het... Heb genoten van alle jullie comments, gastenboekvulsels, MSN-gesprekken en emailtjes!!

Bedankt & Ayo!!!

1 comment:

Anonymous said...

Batta,

Zeker zwaar relaxt aanbod van KPMG! Had ik ook meteen gedaan, want Martine die bruint ondertussen wel en daarna kunnen jullie samen genieten van het super hotel,het geld, de zon en elkaar!!

Kom een keer naar Tilburg als je terugbent, dan gaan we met Manon erbij een geswellig avondje stappen!!

Kzie je wel weer in Nederland en geniet nog lekker....

Mzzl Snorrie

Post a Comment